MINISTERUL ECONOMIEI

Instituții în subordine

UNITĂŢILE
care funcţionează în subordinea
Ministerului Economiei

 

Nr. crt Unitatea Conducătorul unităţii Contact
I. Cu finanţare de la bugetul de stat
1. Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat - ISCIR Trifan Eugen Lucian Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
2. Departamentul pentru Privatizare și Administrarea Participațiilor Statului Bogdan Constantin Andronic Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
3. Oficiul de Compensare pentru Achiziţii de Tehnică Specială Florentin Creanga Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
II. Cu finanţare din venituri proprii
1. Centrul de Pregătire pentru Personalul din Industrie, Buşteni Ghiţă Irinel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
2. Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci Bucura Ionescu Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
III. Cu finanţare din venituri proprii şi subvenţii de la bugetul de stat
1. Biroul Român de Metrologie Legală - BRML, Bucureşti Fănel Iacobescu Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
2. Agenţia Nucleară şi pentru Deşeuri Radioactive Horia Grama Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.